Perfect-Drone

Nuna 12 video en thermische inspectie

Catogorie:
Klant
Datum
Website 
Video en inspectie
Brunel Solar Team 
04/03/2022
brunelsolarteam.com

Op 2 september 2023 bundelden DroneVolt, SkyTools, en het Brunel Solar Team hun krachten op de DAF Proefbaan in Sint-Oedenrode. De gezamenlijke missie was helder: de innovatieve prestatie vastleggen met geavanceerde drone-technologie.

Onze Gezamenlijke Drone-Actie

We zetten twee betrouwbare drones in: de DJI M300 RTK van SkyTools voor cruciale thermische beelden en de DJI Inspire 2 van Perfect-Drone voor adembenemende foto’s en video’s.

DJI M300 RTK: Thermische Expertise

Met de M300 RTK en H20T camera van SkyTools legden we essentiële thermische beelden vast van de Nuna12. Deze beelden onthulden waardevolle informatie over de temperatuur en efficiëntie van zonnepanelen, cruciaal voor toekomstige ontwikkelingen in zonne-energievoertuigen.

DJI Inspire 2: Luchtopnames in Stijl

Voor esthetische luchtfoto’s en video’s van de Nuna12 vertrouwden we op de DJI Inspire 2 van Perfect-Drone met de X7 camera. Zo vingen we de pracht van het voertuig in actie, aangedreven door zonne-energie.

Blijf Op de Hoogte

Mis geen moment van onze gezamenlijke avonturen en innovaties. Volg ons op sociale media voor de nieuwste projecten en technologieën. Samen blijven we grenzen verleggen in de drone-technologiewereld.

Naamloos-3-2.jpg
Drone Pilot en Cinema camera operator
Timo de Winter

Speciale dank aan onze bekwame piloot, Timo de Winter, voor het vastleggen van deze beelden.

Mobiele versie afsluiten