Perfect-Drone

Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Wij gaan voor kwaliteit en een altijd geslaagd project!

Perfect-Drone is een toonaangevende provider van professionele drone services. Ons team van experts is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige drone services, zoals luchtfotografie en -videografie, mapping, surveying en inspectie.

Wij bieden een breed scala aan professionele drone services om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bij Perfect-Drone streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit en de best mogelijke service te bieden. Of u nu op zoek bent naar drone services voor persoonlijk of zakelijk gebruik, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Ready?

Timo en alex drone inspectie
Tevreden klanten
72 Klanten

Over heel de wereld hebben wij altijd het hoogst haalbare behaald en zijn nog nooit thuis gekomen met een gefaald project!

Gereisd naar
12 Landen

Wij hebben al heel veel plekken van deze wereld vanuit een drone gezien! Van Bali tot Nigeria!

Kilometers gevlogen met een drone
168031 KM

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al meer als 168 duizend kilometers gevlogen met drones!

Personeel

Wie zijn wij

Alexander Meij

Drone pilot en RT operator

Alexander Meij, een  professional met jarenlange ervaring in de drone-wereld. Als een van de allereerste gecertificeerde drone operators in Nederland heeft Alexander indrukwekkende ervaring opgedaan in de offshore-industrie, waar hij industriële installaties inspecteerde. Bij Perfect-Drone doet hij de inspecties.

TImo de WInter

Drone pilot en Cinema
camera operator

Timo de Winter, een 20-jarige ondernemer met ruime ervaring in drones. Met een passie voor unieke videoproducties, creëert Timo verbluffende dronevideo’s vanuit zijn rijke expertise. Zijn missie is het vastleggen van buitengewone beelden en delen via drone-technologie.

Dion Houwaard

Drone pilot en Cinema
camera operator

Dion Houwaard, onze fulltime content creator, staat garant voor de videobewerking en het beheer van onze social media. Ons veelzijdig talent voor camera’s en drones. Zijn creativiteit draagt bij aan het vastleggen van elke opname op een unieke en professionele manier. Daarnaast is Dion een ervaren FPV-piloot die elk gewenst shot werkelijkheid kan maken.

Mobiele versie afsluiten