Perfect-Drone

Fly through kapper Fluente

Catogorie:
Klant
Datum
Website 
FPV Fly through
Fluente Tilburg
26/08/2023
fluente.nl

Betreed de betoverende wereld van Kapperszaak Fluente in Tilburg door de lens van Perfect-Drone! Met onze geavanceerde technologieën, waaronder de Cinelog 25 FPV drone met GoPro Hero 10 en onze krachtige cinema camera, hebben we een meeslepende ‘fly through’ video gecreëerd. Zweef door de stijlvolle ruimtes en vang de unieke ambiance van Fluente vanuit een luchtig perspectief. Laat je verrassen door het samenspel van innovatie en schoonheid.

Voor vragen over soortgelijke projecten of om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze droneservices, neem contact met ons op:

📧 info@perfect-drone.com

📞 +31 (6) 82981989

 

Bij Perfect-Drone geloven we in het vastleggen van de essentie van elk bedrijf vanuit een uniek oogpunt. We streven ernaar om verhalen te vertellen door de lens van innovatie en creativiteit. Blijf ons volgen voor meer verbluffende projecten en blijf geïnspireerd door de onbegrensde mogelijkheden van drone-technologie. 

Naamloos-3-2.jpg
Drone Pilot en Cinema camera operator
Timo de Winter

Een enorme dank aan onze getalenteerde FPV-piloot, Timo de Winter! Jouw vaardigheid en precisie in de lucht hebben onze ‘fly through’ opname voor Fluente naar nieuwe hoogten gebracht. We kijken uit naar meer samenwerkingen en opwindende projecten in de toekomst. 🙌🚁✨