Perfect-Drone

Inspectie

Wij gaan voor betaalbare inspecties gecertificeerde piloten  snelle oplevering  perfectie  veiligheid  kwaliteit meer veiligheid

Bij Perfect-Drone bieden we snelle en veilige gecertificeerde drone inspectieservices voor een breed scala aan sectoren. Onze expertise omvat visuele inspecties met drones, drone mapping en drone thermische inspecties. Van industriële installaties tot vastgoed, wij leveren hoogwaardige beelden vanuit unieke en moeilijk bereikbare perspectieven.

Onze gekwalificeerde dronepiloten zijn gecertificeerd en zorgen voor strikte naleving van veiligheidsnormen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor jouw project en ontvang een vrijblijvende offerte. 

Wij gaan verder waar andere bedrijven stoppen

Drone Inspectie

Wat kunnen wij bieden

Visuele inspectie
Wilt u een visuele inspectie laten uitvoeren? Wij voeren deze snel en veilig voor u uit, wat resulteert in kostenbesparingen doordat het gebruik van steigers of extra voorzieningen niet nodig is. Dit alles wordt gerealiseerd zonder aanzienlijke risico's en tegen redelijke kosten.
Confined space inspection​
Wilt u een inspectie van een gevaarlijke kleine ruimte? Kies voor onze drones, die vliegen in de meest beperkte ruimtes en haarscherpe beelden leveren, van riool tot tank.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.
3d scanner en mappen
Bent u op zoek naar een 3D-scan van een omgeving of object? Wij bieden deze service met speciale drones, geschikt voor het in kaart brengen van diverse objecten en omgevingen, variërend van hotels, 5G-masten tot het in kaart brengen van parken en woonwijken.

Hoe wij werken

Het doel van de inspectie

We starten met een telefoongesprek of een online meeting om uw projectdoel en uitvoering te bespreken.
Direction Arrows
Stap 1

Vlucht voorbereiding

Wij waarborgen een grondige voorbereiding van de vlucht, waarbij alle aspecten zorgvuldig worden overwogen om ervoor te zorgen dat alles veilig en legaal verloopt.
Direction Arrows
Stap 2

Vliegen

Wij voeren de dronevlucht uit en verzamelen de gewenste gegevens. In overleg kunnen we tevens aanpassingen doorvoeren en aandacht besteden aan de details die voor u van belang zijn.
Direction Arrows
Stap 3

Data Opleveren

Wij leveren de gewensde data op door middel van een beveiligde server. Hier is de data te bekijken en ook direct te downloaden!
Stap 4
Hoogste kwaliteit
Door nieuwe technieken kunnen wij live inzoomen tot 200x. Dit maakt het mogelijk uit de gevarenzone te blijven, terwijl u live meekijkt en vanuit hier uw inspectie kan doen. Liever iemand die de inspectie voor u doet? Dan hebben wij deskundige piloten met visual 2 papieren die dit voor u kunnen doen!
Veiligheid voorop
Bij onze inspecties selecteren wij de meest geschikte drone, waardoor een snelle uitvoering mogelijk is. U kunt veilig vanaf de grond meekijken, zonder enig gevaar voor mens en object.
Altijd volgens de regels
Alle piloten van Perfect-drone zijn op de hoogte van de wettelijke regelgeving rondom drones. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en diploma's waardoor wij in CTR gebieden (rond vliegvelden), boven verkeer, boven mensen en boven gebouwen mogen vliegen.
Vorige slide
Volgende slide

Neem contract op voor een passende offerte!