Perfect-Drone

Drone Foto laten maken

Wij gaan voor betaalbare fotos gecertificeerde piloten  snelle oplevering  perfectie  veiligheid  kwaliteit

Bij Perfect-Drone begrijpen we de kracht van beelden en de impact die ze kunnen hebben op het vertellen van een verhaal. Daarom bieden wij hoogwaardige dronefoto’s aan om uw momenten vast te leggen vanuit een uniek en adembenemend perspectief.

Ontdek de mogelijkheden van dronefotografie en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waar dan ook in Nederland, beschikken wij over de juiste licenties en certificaten om van jouw project een succes te maken.

Wij gaan verder waar andere bedrijven stoppen

Drone foto's

Wat voor een drone foto's maken wij:

Vastgoed fotografie
Laat uw eigendom opvallen met bijzondere luchtfoto's die zowel de omgeving als de architectuur op een unieke manier laten zien.
Bruiloft, trouwdag, festival en evenementen
Of het nu gaat om bruiloften/trouwdagen of festivals, onze dronefoto's zijn genomen vanuit een bijzonder perspectief en bieden een blijvende herinnering.
Bedrijfsfotografie
Dronefoto's bieden bedrijven een unieke presentatie van vastgoed, evenementen en projecten. Van luchtfoto's tot dynamische beelden van bedrijfsactiviteiten, drones versterken op veelzijdige wijze de visuele identiteit van een bedrijf.
Naar uw stijl en wensen
Het team van Perfect-drone maakt uw foto’s volledig naar uw stijl en wensen. Samen met onze ervaring en uw ideeën levert dit altijd een aantal mooie dynamische foto’s op waar u trots op kan zijn.
Snel inzetbaar
Door nieuwe technieken kunnen wij razendsnel uw beelden maken en verwerken, waardoor u al binnen 1 uur de resultaten kan bekijken. Dit maakt het mogelijk om last minute foto’s te kunnen maken en verwerken!
Altijd volgens de regels
LAlle piloten van Perfect-drone zijn op de hoogte van de wettelijke regelgeving rondom drones. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en diploma’s waardoor wij in CTR gebieden (rond vliegvelden), boven verkeer, boven mensen en boven gebouwen mogen vliegen.
De hoogst mogelijke kwaliteit
Onze drones zijn allemaal uitgerust met een 4K camera, hierdoor kijgt u alles haarscherp in beeld. Wenst u meer dan 4K? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben drones die t/m 8K resolutie kunnen fotograferen!
Vorige slide
Volgende slide

Onze klanten

Prijzen

Dronefoto met fotobewerking (klaar voor sociale media)

Basic
 • 4K foto's
 • Max 20 foto's
 • Color grade
 • Aanvraag CTR/natura 2000
 • Geschikt voor stock foto's
€99,-
Boek nu
Normal
 • 4K foto's
 • Max 50 foto's
 • Color grade
 • Aanvraag CTR/natura 2000
 • Geschikt voor stock foto's
€199,-
Boek nu
Professional
 • 4K/6K/8K foto's
 • Max 100 foto's
 • Colour grade
 • Aanvraag CTR/natura 2000
 • Geschikt voor stock foto's
€399,-
Boek nu
Enterprise
 • 4K/6K/8K foto's
 • Max 200 foto's
 • Voorbespreking en voorbereiding
 • Colour grade
 • CTR aanvraag en operator
€999,-
Boek nu
Fluente Haarmode
Fluente Haarmode
Lees verder
Zeer te vrede klant, zij hebben echt een professioneel filmpje gemaakt van mijn kapsalon. Ze hebben ook Overal aan gedacht ben zeker een tevede klant de ervaring was super! Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
KNZB
KNZB
Wouter Koeman
Lees verder
Perfect Drone is een betrouwbare en meedenkende partij waar wij fijne ervaringen mee hebben opgedaan!
Dronevolt Nederland
Dronevolt Nederland@dronevolt.nl
Lees verder
Super bedankt voor deze video!
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

  * – fields are required


  * – Verplicht


  FAQ

  Voor drone-opnames in Amsterdam is het van essentieel belang om de juiste licenties en ontheffingen te verkrijgen, aangezien de stad zich binnen het gecontroleerde luchtruim (CTR) van Schiphol bevindt. Bij Perfect-Drone kunnen wij binnen 24 uur toestemming verkrijgen en regelen onze ervaren gecertificeerde dronepiloten een vluchtplan en goedkeuring van de benodigde autoriteiten.

   

  Hier zijn de stappen die wij moeten volgen:

  1. Vluchtplan Maken: Voordat je binnen een CTR vliegt, moet je een gedetailleerd vluchtplan opstellen. Dit plan bevat informatie over je vertrek- en aankomstpunt, de beoogde vliegroute, de maximale vlieghoogte en andere relevante details.

  2. Indienen bij Verkeersleiding: Het opgestelde vluchtplan moet worden ingediend bij de lokale luchtverkeersleiding. Dit stelt hen in staat om op de hoogte te zijn van je voorgenomen dronevlucht, waardoor ze het luchtverkeer effectief kunnen coördineren.

  3. Radio Communicatie: Tijdens de gehele vlucht binnen de CTR moet er voortdurend radiocontact zijn met de luchtverkeersleiding. Perfect-Drone beschikt over speciaal gelicentieerd personeel dat bevoegd is om te communiceren met verkeersleiding en andere vliegtuigen, waardoor een vlotte samenwerking wordt gegarandeerd.

  4. Professionele Begeleiding: Bij Perfect-Drone hebben we specialisten met de benodigde licenties om te communiceren met verkeersleiding en andere luchtvaartautoriteiten. Deze experts begeleiden je door het proces, zorgen voor de naleving van regelgeving en dragen bij aan de veiligheid van je dronevlucht binnen een CTR.

  Voor meer informatie kijk naar onze uitleg op: www.perfect-drone.com/drone-kaart

  Alle piloten van Perfect-drone zijn gecertificeerd en op de hoogte van de wettelijke regelgeving rondom drones. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en diploma’s waardoor wij in CTR gebieden (rond vliegvelden), boven verkeer, boven mensen en boven gebouwen mogen vliegen.

  De kosten voor een dronefoto kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid fotos, de complexiteit van de opnames, de benodigde apparatuur en de bewerkingstijd. Bij Perfect-Drone beginnen onze prijzen voor een dronefoto al vanaf 99 euro. Voor meer uitgebreide projecten met specifieke wensen en vereisten kunnen de kosten oplopen tot meerdere duizenden euro’s. We stellen graag een offerte op die past bij uw specifieke behoeften en budget. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw project te bespreken.

  Door nieuwe technieken kunnen wij razendsnel uw beelden maken en verwerken, waardoor u al binnen 1 uur de resultaten kan bekijken. Dit maakt het mogelijk om last minute foto’s te kunnen maken en verwerken!

  Bij Perfect-Drone maken we gebruik van een verscheidenheid aan drones om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze vloot omvat:

  1. DJI Inspire 2 met X5 of X7: Deze drone is uitgerust met professionele camera’s en bieden uitstekende beeldkwaliteit voor traditionele luchtopnames.

  2. FPV-drones: Onze FPV (First Person View) drones variëren in gewicht, van minder dan 250 gram tot enkele kilo’s. Ze bieden wendbare vluchten en zijn ideaal voor dynamische, immersieve shots.

  3. **Cinema-drones: Onze cinema-drones zijn krachtige platforms die tot 4 kilogram aan camera-uitrusting kunnen dragen. Dit stelt ons in staat om de camera-apparatuur aan uw specifieke wensen aan te passen en opnames van de hoogste kwaliteit te leveren.

  Voor meer informatie over onze drones en welke het beste bij uw project past, nodigen we u uit om onze website te bezoeken: [Onze Drones](https://perfect-drone.com/homepagina/onze-drones/).

  We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste drone voor uw project.

  Een dronevideo laten maken biedt talloze voordelen:

  1. Indrukwekkende Perspectieve: Drones kunnen unieke en adembenemende beelden vastleggen vanuit luchtperspectieven die anders niet mogelijk zijn.

  2. Marketing en Promotie: Dronefoto’s zijn krachtige tools voor marketing en promotie, waardoor uw producten, diensten of eigendommen opvallen.

  3. Efficiëntie: Met drones kunnen grote gebieden snel en efficiënt worden vastgelegd, waardoor tijd en kosten worden bespaard.

  4. Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor verschillende sectoren, zoals vastgoed, toerisme, evenementen, inspecties, en meer.

  5. Detail en Overzicht: Dronefoto’s kunnen zowel details als overzichten bieden, waardoor u een holistisch beeld krijgt.

  6. Competitieve Voordelen: Het onderscheidt u van concurrenten door indruk te maken met professionele foto’s.

  7. Innovatie: Het toont uw innovatie en bereidheid om de nieuwste technologie te omarmen.

  Kortom, Dronevideo’s zijn een geweldige manier om uw boodschap te communiceren, uw projecten te documenteren en een blijvende indruk achter te laten.

  Het team van Perfect-drone maakt uw foto’s volledig naar uw stijl en wensen.  Samen met onze expertise en uw ideeën levert dit altijd mooie dynamische beelden op waar u trots op kan zijn.