Perfect-Drone

FPV drone tour

Wij gaan voor perfectie kwaliteit snelheid veiligheid betaalbaarheid inovatie

Bent u op zoek naar een innovatieve manier om uw bedrijf te presenteren? Ontdek onze FPV-tours, ook wel bekend als “flight throughs”. 

Met behulp van wendbare FPV-drones nemen we u in enkele seconden mee op een meeslepende reis door uw bedrijf of omgeving. Laat uw klanten in minder dan een minuut kennismaken met uw onderneming en laat de klant ontdekken hoe u zich onderscheidt van de concurrentie. 

Een nieuwe kijk op bedrijfspresentaties en een volledig nieuwe manier om uw locatie te vertonen!

Wij gaan verder waar andere bedrijven stoppen

FPV drone videos zijn de toekomst!

FPV-drones zijn de toekomst voor het maken van bedrijfsvideo’s. Dit komt doordat ze u als kijker een vogelperspectief bieden terwijl u door het bedrijf wordt geleid. Met onze uitgebreide ervaring en gebruik van de nieuwste technologieën kunnen we moeiteloos door het hele pand vliegen en alles in één keer vastleggen op beeld. En dat alles in 4k!

 

Neem direct contact op voor FPV drone tour!

Veilige FPV drone tours

Wees gerust, onze FPV-tours staan garant voor veiligheid als hoogste prioriteit. Onze FPV-drones zijn uitgerust met propeller bescherming en wegen minder dan 250 gram, wat betekent dat ze veilig en dichtbij mensen en waardevolle objecten kunnen vliegen zonder risico’s. 

Onze drones zijn bovendien uitgebreid verzekerd tot maar liefst 2 miljoen euro! 

Onze ervaren piloten hebben meer dan 5 jaar expertise in het vliegen met deze drones, wat garandeert dat uw “flight through” ervaring soepel, boeiend en bovenal veilig zal zijn. Ontdek uw bedrijf of omgeving op een nieuwe en fascinerende manier met Perfect-Drone FPV-tours!

Onze klanten

Onze portfolio

Prijzen

Drone video met video edit

Basic
 • 1080P video
 • Simple Edit (tot 2 minuten)
 • Vooraf bespreken en voorbereiden
 • Color grade
 • Aanvraag Ctr/natura 2000
€199,-
Boek nu
Normal
 • 4K video
 • Simple Edit (tot 2 minuten)
 • Vooraf bespreken en voorbereiden
 • Color grade
 • Aanvraag Ctr/natura 2000
€299,-
Boek nu
Professional
 • 4K video
 • Simple Edit (tot 5 minuten)
 • Vooraf bespreken en voorbereiden
 • Color grade
 • Aanvraag Ctr/natura 2000
€499,-
Boek nu
Enterprise
 • 4K/6K video
 • Simple Edit (tot 10 min)
 • Vooraf bespreken en voorbereiden
 • Color grade
 • CTR aanvraag en operator inbegrepen
€999,-
Boek nu

Script maken

In een meeting online of op locatie gaan we bekijken hoe we uw bedrijf het beste kunnen laten zien.
Stap 01

Vlucht voorbereiden

Wij zullen de vlucht voorbereiden, inclusief het aanvragen van eventuele vergunningen en het maken van een vluchtplan.
Stap 02

Video maken

Op de dag zelf zullen zowel een FPV-piloot als een spotter aanwezig zijn op locatie om uw FPV-tour op te nemen.
Stap 03

Video bewerken

Wij zorgen voor stabiel beeld en eventuele bewerking van de gemaakt fpv drone beelden.
Stap 04

Video opleveren

Wij leveren de video op en staan open voor eventuele aanpassingen mocht dit nodig zijn.
Stap 05

Neem direct contact op

  * – fields are required


  * – Verplicht


  FAQ

  Het team van Perfect-drone maakt uw video volledig naar uw stijl en wensen.  Samen met onze expertise en uw ideeën levert dit altijd mooie dynamische beelden op waar u trots op kan zijn.

  Door nieuwe technieken kunnen wij razendsnel uw beelden maken en verwerken, waardoor u al binnen 1 uur de resultaten kan bekijken. Dit maakt het mogelijk om last minute video’s te kunnen maken en verwerken!

  Alle piloten van Perfect-drone zijn gecertificeerd en op de hoogte van de wettelijke regelgeving rondom drones. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en diploma’s waardoor wij in CTR gebieden (rond vliegvelden), boven verkeer, boven mensen en boven gebouwen mogen vliegen.

  Onze drones zijn allemaal uitgerust met een 4K camera, hierdoor kijgt u alles haarscherp in beeld. Wenst u meer dan 4K? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben drones die t/m 8K resolutie kunnen filmen!

  De kosten voor een dronevideo kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de video, de complexiteit van de opnames, de benodigde apparatuur en de bewerkingstijd. Bij Perfect-Drone beginnen onze prijzen voor een dronevideo al vanaf 199 euro. Voor meer uitgebreide projecten met specifieke wensen en vereisten kunnen de kosten oplopen tot meerdere duizenden euro’s. We stellen graag een offerte op die past bij uw specifieke behoeften en budget. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw project te bespreken.

  Bij Perfect-Drone maken we gebruik van een verscheidenheid aan drones om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze vloot omvat:

  1. DJI Inspire 2 met X5 of X7: Deze drone is uitgerust met professionele camera’s en bieden uitstekende beeldkwaliteit voor traditionele luchtopnames.

  2. FPV-drones: Onze FPV (First Person View) drones variëren in gewicht, van minder dan 250 gram tot enkele kilo’s. Ze bieden wendbare vluchten en zijn ideaal voor dynamische, immersieve shots.

  3. **Cinema-drones: Onze cinema-drones zijn krachtige platforms die tot 4 kilogram aan camera-uitrusting kunnen dragen. Dit stelt ons in staat om de camera-apparatuur aan uw specifieke wensen aan te passen en opnames van de hoogste kwaliteit te leveren.

  Voor meer informatie over onze drones en welke het beste bij uw project past, nodigen we u uit om onze website te bezoeken: [Onze Drones](https://perfect-drone.com/homepagina/onze-drones/).

  We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste drone voor uw project.

  Een dronevideo laten maken biedt talloze voordelen:

  1. Indrukwekkende Perspectieve: Drones kunnen unieke en adembenemende beelden vastleggen vanuit luchtperspectieven die anders niet mogelijk zijn.

  2. Marketing en Promotie: Dronevideo’s zijn krachtige tools voor marketing en promotie, waardoor uw producten, diensten of eigendommen opvallen.

  3. Efficiëntie: Met drones kunnen grote gebieden snel en efficiënt worden vastgelegd, waardoor tijd en kosten worden bespaard.

  4. Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor verschillende sectoren, zoals vastgoed, toerisme, evenementen, inspecties, en meer.

  5. Detail en Overzicht: Dronevideo’s kunnen zowel details als overzichten bieden, waardoor u een holistisch beeld krijgt.

  6. Competitieve Voordelen: Het onderscheidt u van concurrenten door indruk te maken met professionele video’s.

  7. Innovatie: Het toont uw innovatie en bereidheid om de nieuwste technologie te omarmen.

  Kortom, dronevideo’s zijn een geweldige manier om uw boodschap te communiceren, uw projecten te documenteren en een blijvende indruk achter te laten.

  Fluente Haarmode
  Fluente Haarmode
  Lees verder
  Zeer te vrede klant, zij hebben echt een professioneel filmpje gemaakt van mijn kapsalon. Ze hebben ook Overal aan gedacht ben zeker een tevede klant de ervaring was super! Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
  KNZB
  KNZB
  Wouter Koeman
  Lees verder
  Perfect Drone is een betrouwbare en meedenkende partij waar wij fijne ervaringen mee hebben opgedaan!
  Dronevolt Nederland
  Dronevolt Nederland@dronevolt.nl
  Lees verder
  Super bedankt voor deze video!
  Vorige
  Volgende