Perfect-Drone

Wat doen wij?

Drone foto

Wij maken uw drone foto een feit! Door uitgebreide ervaring en een goede communicatie maken wij het perfecte plaatje voor uw advertentie/project!

Lees meer

Drone video & film

Wij maken uw drone video een feit! Door uitgebreide ervaring brengen wij alles haarscherp in beeld! Wij zijn de perfecte partner voor uw nieuwe drone video.

Lees meer

Drone live-stream & TV

Wij kunnen met al onze drones 1080p video live uitsturen via HDMI of SDI. Dit maakt het mogelijk om zowel grote als kleine live-streams te kunnen houden!

Lees meer

Drone inspectie

Perfect-drone heeft al meerdere jaren ervaring met het inspecteren van industriële installaties. Daarnaast hebben we ook de documenten (visual 2) om een rapport uit te brengen voor industriële inspecties.

Lees meer

Drone 3D mapping

Perfect drone heeft drones die speciaal gemaakt zijn voor het 3D scannen van objecten en landschappen. Hierbij kunnen we kiezen voor zowel lidar als fotogrammetrie!

Lees meer

Drone voor evenementen beveiliging

Wilt u een evenement beveiligen? Dan bent u hier op de perfecte plek! Wij bieden de mogelijkheid om een drone 24/7 airborne te hebben en daarbij tot 300x live in te zoomen en te streamen voor beveiliging!

Lees meer

We staan klaar met uitgebreide inspectiediensten, gebruikmakend van de laatse dronetechnologie, voor uw vitale bedrijfsmiddelen.

laptop-met-inspectie.png
Drone inspection

Nog efficiënter met drones!

Het team van Perfect-Drone vindt dat inspecties efficiënter kunnen worden gedaan door gebruik te maken van de juiste drone! Met behulp van bewezen protocollen gebeurt dit altijd veilig en volgens de regels.

  • Vluchtplan
  • Uitvoering
  • Verwerken en eventueel een rapport schrijven
Lees meer

Onze statistieken

Tevreden klanten
72 Klanten

Overal ter wereld hebben wij consistent topprestaties behaald bij elk project.

Gereisd naar
12 landen

Wij hebben al heel veel plekken van de wereld vanuit een drone gezien! Van Bali tot Nigeria!

Gevlogen Kilometers
168031 km

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al meer dan 168 duizend kilometers gevlogen met drones!