Perfect-Drone

Video Flysurf

Catogorie:
Klant
Datum
Website 
Drone video
Flysurf Katwijk
23/10/2023
flysurf.nl

Betreed de betoverende wereld van Flysurf in Katwijk door de lens van Perfect-Drone! Met onze geavanceerde technologie, waaronder FPV- en dronevideo-opnames en de krachtige cinecamera, hebben we een meeslepende video gemaakt. Zweef boven het wateroppervlak en ervaar de sensatie van elektrische surfplanken die over het water zweven, allemaal vastgelegd vanuit een uniek luchtig perspectief. Laat je inspireren door de naadloze samensmelting van innovatie en avontuur.

Voor vergelijkbare projecten of als je wilt dat jouw bedrijf de aandacht trekt met onze drone-oplossingen, aarzel dan niet om contact op te nemen:

📧 info@perfect-drone.com

📞 +31 (6) 82981989

Bij Perfect-Drone geloven we in het vastleggen van de essentie van elk bedrijf vanuit een ongebruikelijk perspectief. We vertellen verhalen met behulp van innovatie en creativiteit. Blijf ons volgen voor meer opwindende projecten en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van dronetechnologie.

TImo de WInter

Drone pilot en Cinema
camera operator

Timo de Winter, een 20-jarige ondernemer met ruime ervaring in drones. Met een passie voor unieke videoproducties, creëert Timo verbluffende dronevideo’s vanuit zijn rijke expertise. Zijn missie is het vastleggen van buitengewone beelden en delen via drone-technologie.

Dion Houwaard

Drone pilot en Cinema
camera operator

Dion Houwaard, onze fulltime content creator, staat garant voor de videobewerking en het beheer van onze social media. Ons veelzijdig talent voor camera’s en drones. Zijn creativiteit draagt bij aan het vastleggen van elke opname op een unieke en professionele manier. Daarnaast is Dion een ervaren FPV-piloot die elk gewenst shot werkelijkheid kan maken.

Timo de Winter en Dion Houwaard, onze toegewijde FPV-piloten en creatieve breinen!

 Samen hebben we de uitdaging aangenomen om de verbluffende beelden van Fly Surf vast te leggen, en we zijn blij dat we dit project werkelijkheid hebben kunnen maken. Het is altijd een plezier om met ons team van Perfect-Drone samen te werken, en we kunnen niet wachten om meer geweldige projecten te realiseren. Bedankt voor de geweldige samenwerking en de kans om onze passie voor drones en videografie te delen. Op naar nog veel meer avonturen! 🚁🎬👏

Contacteer ons nu voor uw project!

    * – fields are required


    * – Verplicht