Perfect-Drone

Dronevolt Denemarken

Category:
Klant
Datum
Website 
Oneshot
Dronevolt Denmark
04/03/2022
www.Dandrone.dk

Welkom in de adembenemende wereld van Dandrone, ook bekend als DroneVolt Denemarken! 🚁✨

In deze indrukwekkende video nemen we je mee op een meeslepende reis door hun showroom. Met behulp van onze cinematografische FPV-drone, met een gewicht van minder dan 250 gram, hebben we door elk gaatje in deze showroom gevlogen!

Bij Perfect-Drone zijn we er trots op de grenzen van drone-cinematografie te verleggen, en deze samenwerking met Dandrone is werkelijk een opmerkelijk avontuur geweest. Of het nu gaat om het tonen van architectonische wonderen, het vastleggen van de geest van je bedrijf, of het creëren van adembenemende visuals, we staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Voor vragen over soortgelijke projecten of om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze droneservices, neem contact met ons op: 

📧 info@perfect-drone.com 

📞 +31 (6) 82981989

Ga er lekker voor zitten en geniet van deze opmerkelijke vlucht door de showroom van Dandrone. Vergeet niet op die vind-ik-leuk knop te drukken, te delen en je te abonneren op ons kanaal voor meer opwindende drone-avonturen! 🌐🔔

Naamloos-3-2.jpg
Drone Pilot en Cinema camera operator
Timo de Winter

Speciale dank aan onze bekwame piloot, Timo de Winter, voor het vastleggen van deze betoverende beelden die de essentie van Dandrone perfect weergeven. 🎥✈️